Vindu Stavanger & Sandnes

Behov for vindu i Stavanger eller Sandnes?

Vinduer

På utkikk etter vindu i Stavanger eller Sandnes? Det viktigste for oss er å være et foretrukket alternativ når du er ute etter glass og vinduer i Stavanger og Sandnes. Vår brede kompetanse og lange erfaring kommer deg som kunde til gode når du skal ha nytt vindu. I tillegg bidrar vår rådgiving i forkant av prosjektet ofte til å hjelpe deg slik at du får den beste løsningen ut ifra dine ønsker og behov.

vindu stavanger

Knust eller punktert vindu?

Det er flere årsaker til hvorfor vinduer sprekker eller punkteres. Det kan for eksempel oppstå et termisk brudd eller vinduet kan punktere dersom forsegling og fuger begynner å slippe taket. Har du et punktert eller knust vindu? Da kan vi i Farstad Glass hjelpe deg. Vi kommer gjerne på gratis befaring for å ta mål og vurdere hvilken type vinduer du behøver.

En viktig erfaring vi har gjort oss, er at flere bytter ut hele karmen når vinduer knuses eller punkterer. Dette er helt unødvendig og langt mer kostbart enn å kun bytte ut glasset. Slik behøver du kun å erstatte den delen som faktisk er ødelagt. I tillegg til den unødvendige kostnaden, er det uheldig for miljøet å produsere, male og transportere nye karmer.

Forskjellige typer vinduer

Farstad Glass jobber med alt av glass og vinduer.
Dette innebærer enkle glass, speil, isolerglass, multifunksjonsglass, selvrensende vinduer, energiglass, brannglass, sikkerhetsglass og lydisolerende glass.
I tillegg til innfatninger i bly og messing. Prisen på vinduer vil variere avhengig av hvilken type glass du ønsker, samt dimensjoner og tykkelse.

Vinduer av høy kvalitet kan sørge for at perioden blir lang mellom hver gang de må skiftes ut. På utkikk etter vindu Stavanger eller Sandnes? Farstad Glass kan gi deg rådene du trenger for å velge riktige vinduer til ditt hjem. Kontakt oss ved bruk av knappen under for en hyggelig prat om hvilke løsninger vi kan tilby.

Vindu-3