Vindu Stavanger & Sandnes

Farstad Glass jobber med alt av glass/vinduer, enkle glass, speil, isolerglass, multifunksjonsglass, selvrensendevinduer, energiglass, brannglass, sikkerhetsglass, lydisolerende glass, bly og messing innfatninger og mye mer!

Det viktigste for oss er å være et foretrukket alternativ når du er på jakt etter glass og vindu i Stavanger og Sandnes. Vår brede kompetanse og lange erfaring kommer våre kunder til gode når du skal ha nytt vindu og vår rådgivning i forkant er ofte med på å hjelpe kunden til en perfekt løsning ut fra deres behov.

En viktig erfaring vi har gjort oss er at alt for mange i dag bytter hele karmen når glasset knuser eller punkterer. Dette er helt unødvendig og langt mer kostbart enn og bare bytte glasset som er den delen/biten som er ødelagt. Dette er også svært uheldig for miljøet å produsere, male, transportere med mer. Hele karmer i tre/plastikk er unødvendig i bytte ut når det kun er glasset som må skiftes.

Et vindu av høy kvalitet kan sørge for at det går lang tid mellom hver gang du må skifte det. Snakk med Farstad Glass for å få de rådene du trenger til å velge riktig vindu til ditt hjem!

Er uhellet ute kommer Farstad med ny rute

Kontakt oss i dag for alle dine glassbehov