Tilskåret glass

Vi leverer tilskåret glass etter dine mål

Vi hjelper deg med å kappe alt i glass og speil på mål!

Ønsker du et nytt speil til badet? Glasshyller på kjøkkenet eller i dusjen? Kanskje du har vært uheldig og knust døren til peisen, utelykten eller et kjellervindu. Farstad Glass kan hjelpe deg med ethvert prosjekt som involverer glass eller speil. Vi leverer tilskåret glass nøyaktig etter dine mål og i den formen du ønsker.

Farstad Glass har siden 50-tallet vært en mesterbedrift bygget på solide håndverkstradisjoner. Vi har drevet med tilskjæring av glass helt siden starten, og alle våre montører har fagbrev og lang erfaring innen fagområdet. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at vi leverer produkter av høy kvalitet.

Tilskåret glass til interiør

Glass gir et moderne uttrykk og har flere forskjellige bruksområder. Noen eksempler på prosjekter vi har utført for våre kunder er skreddersydde dusjløsninger, skyvedører i glass og metall, rekkverker til trapper og skillevegger. Videre kan du skape ditt eget unike uttrykk på interiøret ved å benytte farget eller klart glass. Vi skreddersyr løsninger tilpasset dine ønsker og behov, slik at du får det akkurat som du vil ha det. Farstad Glass leverer tilskåret glass til dine store og små prosjekter!

For å unngå at fett og andre væsker skal sette seg i veggen bak stekeovnen under matlaging, kan en glassplate over kjøkkenbenken være svært fornuftig. I tillegg til å være beskyttende og praktisk, ser det også pent og moderne ut! Glass kan brukes til veldig mye forskjellig, og en glassbaldakin eller et glasstak kan virkelig gjøre en forskjell på en boligens fasade.