Glassrekkverk

Kan benyttes både innendørs og utendørs

Innvendig og utvendig glassrekkverk

Har du den perfekte utsikten fra sofakroken som blokkeres av et rekkverk i tre, som i tillegg ikke er særlig pent å se på?
Glassrekkverk er en god løsning som sørger for uhindret utsikt. Farstad Glass leverer glassrekkverk til både innendørs og utendørs bruk. Rekkverkene har flere forskjellige bruksområder og gir din bolig et moderne og stilrent uttrykk. Blant annet kan de benyttes til trapper, balkonger, terrasser og veranda. Glassrekkverk fra Farstad Glass kombinerer design, sikkerhet, høy kvalitet og lang levetid.

glassrekkverk

Innendørs glassrekkverk

De siste årene har det blitt svært populært med åpne løsninger i hjemmet. Derfor er det flere som velger å gå for rekkverk i glass fremfor tradisjonelle løsninger i for eksempel tre. Ved å gå for en løsning med glass vil du åpne opp rom og sørge for naturlig lys i hele boligen din.

Rekkverk i glass blir stadig mer populært, trolig på grunn av hvor enkelt det er å vedlikeholde. Glassrekkverk er prisgunstig også på sikt, siden det eneste vedlikeholdet som kreves er vanlig vindusvask med såpe og vann.

Utendørs glassrekkverk

Et glassrekkverk er et perfekt tilskudd til terrasser og balkonger. Rekkverk i glass gir mer utsikt og slipper både naturen og det naturlige lyst inn. Glassrekkverk kan benyttes for å skape rom på terrassen uten å blokkere utsikt samtidig som det fungerer som en levegg mot vær og vind, eller som en sikring på balkonger. Om du bor utsatt for vær og vind, og lurer på om glasset tåler en trøkk, så er svaret ja.

Glassrekkverk blir mer og mer populært, mye på grunn av sitt enkle vedlikehold – men også på grunn av utseendet. Glassrekkverk er enkelt og minimalistisk i uttrykket, men kan kombineres med søyler i forskjellige farger og uttrykk for å sørge for at det passer inn med stilen du har i din bolig. Kontakt oss, så finner vi en løsning tilpasset dine ønsker!

glassrekkverk