Glassplate kjøkken

Vi finner kreative løsninger tilpasset dine behov.

Glassplate kjøkken

Det blir stadig mer populært med glassplate til kjøkken. Flere og flere velger en moderne backsplash fremfor tradisjonelle fliser over kjøkkenbenken. Farstad Glass monterer skreddersydde glassplater etter ditt ønske. En glassplate mellom kjøkkenbenk og veggskap gjør vaskejobben enklere. Det gir også god beskyttelse for veggen bak, mot fett og annet fra matlaging. Dersom du har en fin tapet du ønsker å vise frem kan vi anbefale gjennomsiktig glassplate til kjøkken av klart glass.

Ser du for deg farget, sotet eller klart glass? Eller hva med et selvvalgt motiv? Det er mulig å bestille glass med motiv. Da kommer vi hjem til deg og tar mål og sender dette direkte til Skilthuset i Stavanger. Vi har kreative løsninger tilpasset dine behov. Ta kontakt for en uforpliktende befaring i dag

Hvorfor velge glass over kjøkkenbenken

blank

Unikt og moderne inntrykk

blank

God beskyttelse for vegg

blank

Lett å holde rent

blank

Mulighet for tapet bak glasset

kjøkkenglass stavanger

Farget kjøkkenglass

Flere av våre kunder ønsker samme farge på glassplaten som de har på andre vegger på kjøkkenet. Andre ønsker å oppgradere til de nyeste trendene og velger glassplater i populære og moderne farger. Med svart eller sotet glass får du en stilig effekt på ditt kjøkken. Kom innom å ta en titt på vårt fargekart dersom du er usikker på hvilken farge du ønsker. Vi har over 100 ulike farger.

Glass kan gi en opplevelse av et større kjøkken. Dersom du har vinduer på motsatt vegg kan en glassplate gi en illusjon av flere vinduer.

Skreddersydd glassplate til kjøkken

Vi i Farstad Glass hjelper deg å skape et unikt preg på ditt kjøkken. Våre fagfolk monterer glassplaten for deg.
Vi måler opp og gir rom for eventuelle stikkontakter og lysbrytere. Vi anbefaler at glassplaten festes med pynteskruer. Det er også muligheter for å lime den fast.

Det er viktig å bruke riktig type glassplate. I områder som er i kontakt med varme, blant annet over stekeplaten eller komfyren bruker vi herdet glass som tåler høy temperatur. Vi i Farstad Glass hjelper deg å finne riktig blacksplash til ditt kjøkken! Vi måler og monterer, men du kan også velge å hente i vår butikk.

La kjøkkendrømmen bli virkelighet. Vi finner kreative løsninger tilpasset dine behov.

glassplate kjøkken stavanger