Glassmester Stavanger & Sandnes

Som en av Stavangers mest erfarne glassmesterbedrifter er vi stolte av å kunne tilby våre tjenester til en høy standard og med en høy kundetilfredshet. Vi ønsker å være løsningsorienterte slik at våre kunder får det de trenger. Ofte kommer vår fagkunnskap kunden til gode når de skal velge hvilken løsning de skal ha. Vår jobb som glassmester er å sørge for at når noen er på jakt etter et nytt glass, vindu eller lignende, så skal de velge oss. Vi er Mesterbedrift, med til sammen over 150 års erfaring og vi har naturligvis dyktige ansatte med fagbrev. Farstad Glass er godkjent for som lærebedrift og leverer til private, bedrift og offshore.

Vi leverer det aller meste innen glass og noen eksempler er verandaglass, terrasseglass, glass til dusjnisjer, og glass over kjøkkenbenk. Glass over kjøkkenbenk kan være veldig fornuftig for å beskytte mot sprut av fett og andre væsker under matlaging. I tillegg til å være praktisk er det også veldig fint.

Glass kan brukes til veldig mye forskjellig, og en glassbaldakin eller et glasstak kan virkelig gjøre en forskjell på en boligs fasade.

Knust eller punktert glass

Vi reparerer knust eller punktert glass. Det meste kan fikses dersom det er laget av glass, og vi er daglig på befaringer i Stavanger, Sandnes og omegn.

Faste avtaler

Farstad Glass har flere faste kunder på leveranser og rammeavtaler. Noen av disse er Arkeologisk Museum, Universitetet i Stavanger, Forsvarsbygg, Stavanger Fengsel, Forus Sportsenter, Sats Elixia, Gorgon, 993hjelp, flere byggmestere, Newsec Basale, flere oljeselskaper, flere borettslag med mer.

Trenger du en glassmester i Stavanger eller Sandnes og omegn? Da er vi den rette aktøren for deg. Kontakt oss i dag for å lære mer om hva vi kan hjelpe deg med.

Er uhellet ute kommer Farstad med ny rute

Kontakt oss i dag for alle dine glassbehov