Glassmester i Stavanger og Sandnes

Behov for glassmester i Stavanger eller Sandnes?

Glassmester

Som en av glassmesterbedriftene i Stavanger med lengst erfaring er vi stolte av å kunne tilby våre tjenester til en høy standard og med en høy kundetilfredshet. Vi er løsningsorienterte slik at våre kunder får det de trenger – av god kvalitet og med service i fokus. Vår lange erfaring og brede fagkunnskap kommer kundene våre til god nytte når de skal velge hvilken løsning som passer deres behov.

Vår jobb som glassmester er å sørge for å levere kvalitet og service ved behov for nytt glass, vindu eller lignende, slik at våre kunder velger oss – også neste gang det er behov for en glassmester. Vi er en mesterbedrift med til sammen over 150 år erfaring i bransjen, som vil si at vi naturligvis har dyktige ansatte med erfaring og fagbrev.

Vi er også godkjent som lærebedrift, og leverer tjenester både til bedrifter, offshore og privat. Har du spørsmål eller behov for en glassmester i Stavanger eller Sandnes?

glassmester stavanger
blank

Kunden i fokus

blank

Yte service

blank

De beste løsningene for deg

blank

Sikkerhet og kvalitet

blank

Bærekraftig miljø og resirkulering

blank

Faglig kompetanse

glassmester stavanger

Våre oppgaver som glassmester

Som glassmester har vi flere ulike oppdrag innen glass, garderober og vindu. Oppdragene kan består av alt fra å reparere knuste vinduer til skreddersydde garderobeløsninger. Vi leverer det meste innen glass, og noen eksempler på vanlige leveranser er verandaglass, terrasseglass, glass til dusjnisjer og glass over kjøkkenbenk.

For å unngå at fett og andre væsker skal sette seg i veggen bak stekeovnen under matlaging, kan en glassplate over kjøkkenbenken være svært fornuftig.
I tillegg til å være beskyttende og praktisk, ser det også pent og moderne ut! Glass kan brukes til veldig mye forskjellig, og en glassbaldakin eller et glasstak kan virkelig gjøre en forskjell på en boligens fasade.

Les mer om tjenestene vi tilbyr:

Faste avtaler med glassmester

Vi har flere faste kunder på leveranser og rammeavtaler. Dette er noe lang fartstid i glassmester-bransjen og god kundeservice har bidratt til. Tilbakevendende kunder og faste avtaler er verdifullt for oss, og gir en tilbakemelding på at kundene er fornøyde.

Noen av våre kunder er:

  • Arkeologisk Museum
  • Universitetet i Stavanger
  • Forsvarsbygg
  • Stavanger Fengsel
  • Forus Sportssenter
  • Sats
  • Gorgon
  • 933hjelp
  • Newsec Basale
  • Flere byggmestere, oljeselskaper, borettslag med mer.
DSC_6440