Glassbaldakin

Er en praktisk løsning som beskytter ditt inngangsparti

Glassbaldakin

Har du blitt stående utenfor inngangsdøren din i pøsregnet og prøvd å fiske frem nøkkelen fra sekken eller veska? En glassbaldakin er et glasstak som monteres over din inngangsdør. Det er en enkel løsning som beskytter ditt inngangsparti mot regn og snø.
I tillegg til de praktiske fordelene, vil en glassbaldakin gi ditt inngangsparti et minimalistisk og stilrent uttrykk. Baldakiner i glass krever svært lite vedlikehold og holder seg fine år etter år. Glassbaldakiner levert av Farstad Glass er stilrene, solide og ikke minst sikre.

Glassbaldakin

Forskjellige utførelser

Farstad Glass leverer glassbaldakiner skreddersydd til dine mål, og vi tilpasser utførelsen slik at det samsvarer med uttrykket til din bolig og dine ønsker. Glasset kan leveres i forskjellige glasskvaliteter, blant annet klart glass, farget glass og frosset glass.

Den vanligste løsningen å gå for er en hvor glassbaldakinen er festet til husveggen med stag på skrå. Det er også mulig å få levert glassbaldakin med sword ut fra veggen, skinne i bakkant eller aluminiumsramme rundt selve glasset.

Glassbaldakin montert av fagpersoner

Dersom glassbaldakinen ikke er riktig montert, eller om det ikke er tatt høyde for snø- og nedbørsmengde der du bor, kan det være fare for at den faller. Det kan også være behov for å forsterke veggen der baldakinen skal festes. Alle disse vurderingene krever kompetanse og erfaring.

Ved å benytte Farstad Glass sørger du for at du får en sikker og stødig løsning, montert av fagpersoner med riktig kompetanse. Vi har mesterbrev i glassfaget, og med vår lange erfaring kan du være sikker på at alle glassbaldakiner levert og montert av oss er i henhold til de strengeste krav innen sikkerhet og kvalitet.

Kunne du tenke deg glassbaldakin over ditt inngangsparti? Farstad Glass er eksperter på alt innen levering og montering av glass. Kontakt oss gjerne for en vurdering av ditt behov.

blank
blank