Garderobe Stavanger og Sandnes

Garderobe skreddersydd helt etter dine mål

Garderobe

Er du på utkikk etter garderobe i Stavanger eller Sandnes? Da kan vi i Farstad Glass kan hjelpe deg. Vi er eksperter på ulike typer garderobeløsninger, og har opparbeidet oss et godt rykte i Stavanger og Sandnes innen området. Vår lange erfaring og ekspertise sikrer at du får din drømmegarderobe!

Årsaken til dette er at vi alltid kommer med gode forslag til løsninger når våre kunder trenger ny garderobe. Løsningen kunden
ender opp med kan ofte være annerledes etter at vi har kommet med våre anbefalinger. Farstad Glass leverer kun produkter av
høy kvalitet, slik at du kan ha glede av din garderobe i flere år fremover!

garderobe stavanger

Forskjellige garderobeløsninger

Du får en skreddersydd garderobe helt etter dine mål, enten du ønsker walk-in garderobe, innebygd garderobe eller trenger en løsning for skråtak. Vi har flere forskjellige utførelser du kan velge mellom, slik at du får den løsningen som passer best til ditt hjem og din stil. Vi tilbyr en uforpliktende og gratis befaring for pristilbud, samt en gjennomgang av de beste løsningene for deg!

Innredning

Innredningen vi fører leveres fra Norscan. Løsningene som leveres fra det norskproduserte merket er svært fleksible.
Det finnes forskjellige pakker med komplett innredning, men innredningen kan også tilpasses dine ønsker og behov. Systemene er enkle og har et stilrent design. Du kan selvsagt også bestille garderobe uten innredning om du ønsker det.

Norscan garderobeinnredning
Skyvedører

Skyvedører

Skyvedørene leveres med aluminiumsrammer i følgende farger og utførelser: hvitt, sort, messingfarget og natureloksert aluminium. Frontene kan blant annet leveres med frosset glass, speil, farget glass, klart glass og treplater.

Vi fører utelukkende det tyskproduserte Raumplus-systemet. Løsninger fra Raumplus sikrer oss både fornøyde kunder og montører, da dette systemet leverer det beste på markedet innen kvalitet og design.

Gjør prosessen enkel – vi hjelper deg med alt fra planlegging til montering. Ta gjerne kontakt med oss i Farstad Glass dersom du har behov for ny garderobe i Stavanger eller Sandnes!